Udvalgte kosttilskud af kompromisløs kvalitet

 

Biosyms kosttilskud dækker over mere end 50 forskellige kosttilskud, der gavner og påvirker en række af kroppens essentielle byggesten på hver sin måde. Tilsammen tilbyder Biosym et bredt udvalg af produkter af højeste kvalitet, der hjælper til en sundere krop og et liv i balance.

Hav altid fokus på din knoglesundhed og en balanceret tarmflora. 

 

Symbioflor+® indeholder syreresistente, veldokumenterede og stabile mælkesyrebakterier samt fructo-oligosakkarider, der har indikeret at kunne stimulere væksten af gavnlige bakterier i tarmen.

OmniKalk® Forte indeholder organisk calcium og magnesium fra alger samt vitamin K2 og D3, med hele 850 mg kalk pr. dagsdosis**. Calcuimkilden, AlgaeCal®, har en høj biotilgængelig, hvorfor kroppen lettere kan absorbere og udnytte det.

Symbioflor+®

OmniKalk® Forte

Et ønske om at fremme danskernes sundhed og velvære

 

På verdensplan foregår der en massiv forskning i næringsstoffer, antioxidanter og kosttilskud. Her er det vigtigt at kunne skelne den gode, brugbare forskning fra den dårlige. Hos Biosym har vi kvalificeret, uddannet personale, som vurderer kvaliteten af hvert enkelt studie, samt vores egen forskningsdatabase. Desuden evaluerer vi løbende alle vores leverandører for at sikre det bedste resultat for vores forbrugere.

Et skærpet fokus på forskning giver os mulighed for at sammensætte næringsstoffer på en optimal måde. Derfor indtager vi positionen som én af landets førende udviklere af kosttilskud.