Boost din performance

 

Biosyms kosttilskud dækker over mere end 50 forskellige kosttilskud, der gavner og påvirker en række af kroppens essentielle byggesten på hver sin måde. Tilsammen tilbyder Biosym et bredt udvalg af produkter af højeste kvalitet, der hjælper til en sundere krop og et liv i balance.

Den populære kombination af OmniX og MoveFlex® Collagen er særlig god til mænd, der ønsker bevægelse i hverdagen.

Med OmniX får du én af Dammarks bredeste kvalitetsmultivitaminer (uden jern og vitamin K, som mænd ofte ønsker at undlade). Samtidig får du med MoveFlex® Collagen et kosttilskud, der har fuld fokus på indhold, der gavner led, brusk og knogler.*

 

*Boswellia bidrager til en normal funktion af leddene. Kobber støtter vedligeholdelse af et normalt bindevæv. Mangan hjælper normal dannelse af bindevæv og til at vedligeholde normale knogler. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk.

OmniX

MoveFlex® Collagen

Et ønske om at fremme danskernes sundhed og velvære

 

På verdensplan foregår der en massiv forskning i næringsstoffer, antioxidanter og kosttilskud. Her er det vigtigt at kunne skelne den gode, brugbare forskning fra den dårlige. Hos Biosym har vi kvalificeret, uddannet personale, som vurderer kvaliteten af hvert enkelt studie, samt vores egen forskningsdatabase. Desuden evaluerer vi løbende alle vores leverandører for at sikre det bedste resultat for vores forbrugere.

Et skærpet fokus på forskning giver os mulighed for at sammensætte næringsstoffer på en optimal måde. Derfor indtager vi positionen som én af landets førende udviklere af kosttilskud.