Biosum - gå til forsiden ->

EPA-GLA+ olien er miljøcertificeret (EPA-GLA+ olien er miljøcertificeret)

EPA-GLA+ olien er miljøcertificeret

Friend of the sea

Alle produkterne i EPA-GLA+ serien er certificerede af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea. Det betyder blandt andet at forbrugeren dermed er garanteret en olie, som stammer fra bæredygtigt fiskeri og produktionsmetoder, som kan spores hele vejen tilbage til den enkelte fiskerbåd. Bæredygtighed indebærer bl.a. at fiskeriet ikke stammer fra overfiskede bestande, og at fiskeriet ikke påvirker havbunden.
Det betyder, at der skal overholdes skrappe miljøkrav og at strikse regler for at minimere klimapåvirkningen. Du kan læse mere om Friend of the Sea på www.friendofthesea.org


Hvor kommer EPA-GLA+ fra?


EPA-GLA+ olien og EPA-GLA+ Liquid stammer primært fra ansjoser, som lever i den kolde og næringsrige Humbolt-strøm, som løber langs Sydamerikas vestkyst, hvor de fanges ud for Peru´s kyst. Denne fiskebestand har en hurtig tilvækst og det skønnes at bestanden fornyes 2 gange årligt.


Fuld kontrol fra fangst til færdig olie

Al EPA-GLA+ olie er udvundet fra fisk indfanget af en fiskeriflåde ejet af vor råvareleverandør. Udvindingen sker som del af en integreret fremstillingsproces, som sikrer fuld kontrol fra fangst til færdig olie. EPA-GLA+ olie er den reneste fiskeolie i verden, som af samme grund har vundet flere internationale priser de seneste år. Desuden testes EPA-GLA+ olien, som den eneste, for langt flere parametre end myndighederne kræver.


Hvorfor lugter fisk af fisk?


Det hævdes fra nogle sider, at man igennem en simpel smags- og lugtetest kan fastslå harskningsniveauet i fiskeolie, og at olien hverken skal lugte eller smage af fisk. Vi stiller dog spørgsmålstegn ved rigtigheden af sådanne subjektive metoder, og påstanden om, at fiskeolie ikke må lugte eller smage af fisk. Fiskeolie skal ikke lugte grimt, men frisk, naturlig fiskeolie må gerne lugte af salt, hav og tang. Biosym kontrollerer og garanterer kvaliteten af sine fiskeolier gennem objektive laboratorietests - ikke subjektive smagsløg.


Kvalitetssikring


EPA-GLA+ og EPA-GLA+ Liquid er lig med sikkerhed og kvalitet! For at forhindre iltning - og deraf følgende harskning under produktionsprocessen - fremstilles EPA-GLA+ i en beskyttende atmosfære, hvorved kontakt med atmosfærens ilt undgås, og oxidation dermed forhindres.
EPA-GLA+ er certificerede i henhold til ISO-9000 (kvalitet) og ISO-14001 (miljø). I henhold til kravene i gældende lovgivning bliver alle aktive olier kontrolleret for tungmetaller, pesticider mm. Vi tester hvert enkelt batch, så man er sikret et kvalitetspræparat med de rene, sunde fedtsyrer fra 3 værdifulde olier - i én kapsel.

Online Engros Shop


Vis alle produkter


Avanceret Søgning

Lost Password?
Forgot your username?
No account yet? Register

Vis vogn
Deres indkøbsvogn er tom

Årets Helsekostprodukt 2011:

OmniKrill®

Omnikrill - årets produkt

Det siger butikkerne:
God kvalitet
Gavnlig effekt
Omtanke for miljø
Højt indhold af aktive stoffer
Innovativ og banebrydende

Læs mere